Nieuws

Meidenafdeling Quick’20 moedigt FC Twente aan!

donderdag 1 december 2022 - Algemeen


Afgelopen zondag is er een grote groep van ruim 60 enthousiaste meiden naar de topwedstrijd FC Twente vrouwen – Ajax vrouwen geweest.

Alle leeftijdscategorieën waren op deze koude zondag vertegenwoordigd en met een gezellig volle bus van Brookhuis is de weg naar De Grolsch Veste gemaakt, waar een spannende wedstrijd bekeken werd. Mede door alle aanmoedigingen vanuit het Quick vak werd er met 3-1 gewonnen door de Twentse vrouwen.

Deze activiteit is door de commissie Meiden&Vrouwenvoetbal georganiseerd in het kader van verbinding binnen de jeugd en senioren en is mede mogelijk gemaakt door Black&White, de jubileumcommissie en Quick’20. Waarvoor dank!

Meiden&Vrouwen commissie Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube