Nieuws

Quick’20 kan geen vuist maken tegen SVZW

zondag 27 november 2022 - 1e selectie


De hoofdmacht van Quick’20 kon het zaterdagmiddag niet bolwerken tegen SVZW. In Wierden werd met 2-0 verloren, een terechte nederlaag.

Trainer René Nijhuis is momenteel niet te benijden. Liefst negen potentiële basisspelers moest hij tegen SVZW missen. Zelfs voor een club die geroemd wordt vanwege de brede selectie is dit nauwelijks op te vangen. Hoewel het verdedigend nog wel goed in elkaar stak, aanvallend kon Quick’20 geen vuist maken. Voor rust kregen de gasten uit Oldenzaal zelfs geen enkele uitgespeelde kans. Overigens gold dat lange tijd ook voor SVZW, maar vlak voor rust was het Bas ter Hogt die fraai vanaf een meter of 20 raak schoot (1-0).

Na rust probeerde Quick’20, dat slordig speelde en te veel persoonlijke duels verloor, maar na de 2-0 van Jesper Middelkamp was het duel gespeeld. Er waren toen nog nog maar 55 minuten gespeeld. De tweede treffer kwam er na balverlies van Quick’20 op de helft van de opponent, na een razendsnelle counter was Middelkamp het eindstation.

Al met al een teleurstellende middag voor het gehavende Quick’20, dat komende zaterdag thuis speelt tegen laagvlieger Epe. Overigens begint deze wedstrijd al om 13.30 uur, omdat die middag om 16.00 uur waarschijnlijk het Nederlands elftal al moet spelen op het WK in Qatar.

SVZW-Quick’20 2-0 (1-0)
44. Bas ter Hogt 1-0, 56. Jesper Middelkamp 2-0.
Opstelling Quick’20: Ter Braak; Goorhuis Oude Sanderink (Ten Veldhuis), Heskamp (Huitink), Huijts, Akova, Coolen, Snelders (Tanke), Kemna, Koroma (Dam), Eulderink.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube