Nieuws

Droomscenario voor Quick’20 O23

zondag 27 november 2022 - O23-1


Afgelopen zaterdag speelde ons O23 team tegen Olympia Haarlem. Bij winst mochten de mannen van trainer Fernando Pascale zich de kampioenen noemen.

En het werd een zinderende wedstrijd waarbij de ruststand 0-2 was en weinigen nog iets voor een kampioenschap gaven. Echter na de thee hadden de trainers Fernando en Peter (Peter Lohrmann / assistent) een nieuw strijdplan bedacht en lieten de spelers zien dat ze een team zijn dat voor elkaar wil knokken. Na doelpunten van Rick en Jord maakte wederom Bastijn, vorige week ook al, vlak voor de tijd het winnende doelpunt.

Dit mag gerust een topprestatie genoemd worden want de O23 speelt op het hoogste niveau van Nederland en het team mag zich dan ook opmaken voor de strijd om het Nederlands Kampioenschap, juni volgend jaar. Aan dit team en met deze jongens / mannen gaan we nog veel plezier beleven bij Quick.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube