Nieuws

‘Quick-revue’ met afterparty: kom op tijd

vrijdag 25 november 2022 - Algemeen


Komende zaterdag staat niet alleen in het teken van de eventuele kampioenschappen van Quick onder 23 jaar en onder 19 jaar, maar ook van de SNOR-revue ‘Quick en rap ’n betke’. In Stadstheater De Bond begint de uitvoering om stipt 19.30 uur.

De jubileumcommissie is blij dat de vrijwilligers en sponsors van Quick’20 voor een vrijwel volle zaal zorgen. Na de voorstelling is er zoals bekend een afterparty bij Stadshotel Ter Stege met medewerking van dj Bart en zanger zanger Maikel ten Voorde.

Advies is om op tijd aanwezig te zijn in de foyer van De Bond, omdat er ook een verloting wordt gehouden. Meer dan 20 prijzen zijn er te winnen! Een setje van 5 loten kost 5 euro. Wij hopen dat jullie contant kunnen betalen, al hebben we ook pinautomaten bij de hand. De prijzen worden aan het einde van de pauze bekend gemaakt.

Tot zaterdag allemaal, en nogmaals: kom op tijd!!!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube