Nieuws

Super geslaagde eerste oranje avond voor JO9 t/m J015 & Fabri-teams

donderdag 24 november 2022 - Algemeen


“Nederland op het WK 2022 kijk je bij Quick ’20!”

Onder deze noemer vond op initiatief van o.a. Ilse Tijdhof, Stef Boudrie en Hans Loohuis afgelopen maandagavond de eerste oranje instuif voor de jongere leden van O9 t/m O15 jaar en Fabri-spelers plaats. De eerste in een reeks van 3 poulewedstrijden allen live te volgen bij Quick!

Daar, waar in eerste instantie gedacht werd aan misschien wel ruim 100 aanwezige fans, overstegen de inschrijvingen al gauw de 160 en bleken op het moment supreme maar liefst 220 dol-enthousiaste jongens en meisjes aanwezig te zijn. Uitgedost in de mooiste oranje outfits, want er viel immers een prijs te winnen voor de best verklede oranje-fan, werd het Oranje team luidkeels aangemoedigd vanuit een feestelijk aangekleed clubhuis. Het natje (80 liter AKOM-ranja) en het droogje ( 220 broodjes knakworst) hielden de menigte op de been, totdat uiteindelijk de felbegeerde overwinning op Senegal (2-0) een feit was. De pannen gingen van het dak!

Jeugd-en kantinecommissie, sponsors AKOM, EUROPASTRY, Black&White, Jubileum Commissie en ieder ander betrokkene, die deze activiteiten mogelijk maken, hartelijk bedankt!

Bestuur Quick’20

Klik hier voor de foto’s

 

Eerst volgende poul-wedstrijden:

Vrijdagavond 25 november: NEDERLAND – ECUADOR

aanvang 17.00 uur – inloop vanaf 16.00

Voor alle deelnemers is er weer onbeperkt ranja verkrijgbaar van AKOM dit keer aangevuld met een ovenverse donut van EUROPASTRY!

 

Dinsdagmiddag 29 november: NEDERLAND – QATAR

aanvang 16.00 uur – inloop vanaf circa 15.30

 

KOM JIJ OOK?

Meld je zo snel mogelijk aan met je team via : jccommissiequick20@gmail.com of 06-30864544

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube