Nieuws

Fantastisch eindresultaat Grote Clubactie!

dinsdag 22 november 2022 - Algemeen


WOW WOW WOW! Dit is niet te geloven! We hebben ons doel voor de Grote Clubactie meer dan gehaald… met elkaar!

Graag willen wij iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen: alle kinderen die zo enthousiast loten hebben verkocht, ouders/familie/vrienden/buren die zo attent waren om een of meerdere loten te kopen, onze fantastische 103 Superlot-sponsoren en de mensen achter de schermen! We wachten met spanning op de definitieve cheque (het bedrag zal iets lager zijn door incassokosten). En… we hopen natuurlijk dat iedereen met de gekochte loten in de prijzen zal vallen

Wij gaan nu zorgen dat alle kinderen hun verdiende lekkernijen kunnen ophalen, dat de medailles komen, dat de JAKO-vesten worden besteld voor de Superlot-verkopers, dat de posters worden gemaakt met de logo’s van de sponsoren en dat zij worden uitgenodigd voor een hapje en drankje tijdens een van de wedstrijden van ons eerste #nogveeltedoen

Check HIER vanaf woensdag 7 december je lotnummers op prijzen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube