Nieuws

Alle credits voor Gerard Heskamp, inmiddels ex-voorzitter

vrijdag 11 november 2022 - Algemeen


De druk bezochte algemene ledenvergadering van Quick’20 stond maandagavond in het teken van oud en nieuw. Gerard Heskamp, liefst tien jaar voorzitter van de club, nam afscheid en werd opgevolgd door Eddy Gelhever.

Onder de bezielende leiding van Gerard Heskamp werden er zaken gerealiseerd waar we als club nog jarenlang profijt van gaan hebben. Neem de nieuwe grasmat op het hoofdveld, de renovatie van de tribunes de gedeeltelijke privatisering, en de zonnepanelen op onze gebouwen.

Daar waar veel voetbalclubs de afgelopen jaren te kampen hebben met teruglopende ledenaantallen,  laat het ledental van Quick ‘20 nog immer een stabiel patroon zien, mede dankzij  meer aandacht voor het damesvoetbal en een aanhoudende goede instroom van nieuwe jeugdleden

Prestatief en financieel staat de club er goed voor, dat bleek ook tijdens de ledenvergadering van afgelopen maandag, al moest het bestuur de leden wel een contributieverhoging van 1 euro 50 voorstellen. Dat heeft grotendeels te maken met de flinke stijging van de energiekosten.  Tijdens de bijeenkomst kon Gerard Heskamp bekend maken dat het contract met onze hoofdsponsors, de Siers Groep, wederom met drie jaar is verlengd. Daarmee is Siers zijn zestiende (!) seizoen ingegaan.

Zeker niet minder belangrijk voor de vertrekkende voorzitter is dat iedereen zich op zijn gemak moet kunnen voelen binnen Quick’20.  Quick moet midden in de samenleving en dat is ook het geval gelukkig.

Ook de waardering voor de vele vrijwilligers is vaak uitgesproken, zonder deze handjes zou dit nooit bereikt kunnen worden.

Ook Han van Benthem nam afscheid van het bestuur. Han was acht jaar secretaris van de club. Ondanks een drukke internationale baan slaagde Han er altijd weer in om alles stipt en punctueel op te leveren. Soms zelfs vanuit een andere tijdzone, maar geregeld werd het!

Han heeft aangegeven tot uiterlijk 1 januari als ad-interim te willen aanblijven, waarvoor dank.

Tijdens de ledenvergadering werd Hans Leuverink benoemd tot erelid van Quick’20.

Kortom: Gerard en Han bedankt voor alles wat jullie voor Quick’20 hebben gedaan, en Hans van harte proficiat met deze terechte benoeming!

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube