Nieuws

Scheidsrechters MAS dit weekend begonnen met fluiten

zondag 6 november 2022 - Algemeen


Zaterdag 5 november, zijn er weer 15 scheidsrechters met hun Maatschappelijke Stage begonnen. Een grote groep die de komende 3 maanden onder begeleiding van Fatih Capar, Rick Huyts, Bas Nijhuis en Patrick Kip hun wedstrijden gaan fluiten. Vrijdagavond 18 november krijgen zij een cursus.

Voor de scheidsrechters die al vele jaren fluiten zal er eveneens een cursusavond worden georganiseerd om alles weer een beetje op te frissen. Dit zal waarschijnlijk in december gaan plaatsvinden. Daarnaast is Jos Engbers bij de jeugdscheidsrechters aan het inventariseren wie er een BOS cursus wil gaan volgen. Deze zogenaamde BasisOpleiding Scheidsrechter is ook een eerste stap om later bij de KNVB te kunnen gaan fluiten.

Tot zover een update over ons scheidsrechterskorps. Inmiddels kunnen we bijna alle wedstrijden bij Quick’20 vanaf de JO11 van een scheidsrechter voorzien. Met de aanwas van dit jaar moet dat volgend seizoen helemaal het geval zijn. Daarbij is het belangrijk dat we met elkaar zorgen voor respectvol gedrag in het veld. Dat maakt het voor de scheidsrechters ook een stukje leuker.

Heb je interesse of is misschien je zoon of dochter geïnteresseerd?: geef je op om te fluiten! Dit kan door één van bovenstaande personen te bellen of een mail te sturen naar sec2@quick20.nl.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube