Nieuws

Quick’20 Za2 speelt de topper tegen Achilles ’12 2

vrijdag 4 november 2022 - ZA2


Zaterdag 5 november 2022 de topper tussen de nummer twee Achilles’ 12 2 tegen de nummer drie Quick’20 Za2. Op Sportpark ’t Wilbert, Oude Bornseweg 101 in Hengelo, word er om 16:45u afgetrapt.

 

De tegenstander:

Achilles ’12 2 heeft in de vijf wedstrijden die zij speelde vier keer gewonnen en één gelijkgespeeld. Met de dertien punten die zij daarmee behaald hebben staat de ploeg op de tweede plaats. Achilles ’12 2 heeft doelsaldo van +11 (18 voor en 7 tegen) Vorige week werd er met 2-2 gelijkgespeeld tegen SP Lochem

 

Quick’20 Za 2:

Quick’20 Za2 is na de vier wedstrijden nog foutloos. Met twaalf punten en een doelsaldo van +18 (22 voor en 4 tegen) staan de Oldenzalers op de tweede plaats. De ploeg van trainer Demir kan terugkijken op een goede trainingsweek met en vrijwel fitte selectie en lijkt klaar voor deze topper.

De selectie voor deze wedstrijd bestaand uit:

Amanuél Inan, Cas Koopman, Ches Geypens, Jurriën Mulder, Kai Benneker, Kevin van Coeverden, Koen Kosters, Lars Ketelaar, Mats Winkelhuis, Nermin Colo, Niek Nijhuis, Rick Groenewold, Sil Boerrigter, Tim Kempers, Tomas Notenboom, Willem Kienhuis

 

De wedstrijd staat onder leiding van dhr. E. Bokhove

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube