Nieuws

Quick’20 O23 op koers

zondag 30 oktober 2022 - O23-1


Afgelopen zaterdag speelde de O23 op Urk. Er werd gewonnen met 1 -4 en eigenlijk is dat al lang geen verrassing meer. Ons opleidingsteam, een tussenstop tussen de jeugd en senioren, heeft een tweetal opdrachten meegekregen: handhaving in de eerste divisie en het afleveren van 3 tot 4 spelers per jaar aan ons vlaggenschip.

Doch dit jaar hebben we een hechte groep, allemaal Quickjongens die voor elkaar willen knokken. Op basis van goed voetbal en de juiste teamspirit kunnen we alle tegenstanders aan. Dit resulteert in een prachtige eerste plaats op dit moment. Quick’20 staat eerste met een gat van 3 punten naar Ter Leede.

De koers voor de O23 is dan ook verlegd, handhaving is op dit moment niet meer aan de orde, we gaan voor het kampioenschap!. Dit kan op 17 december een feit zijn als we onze laatste wedstrijd spelen (najaarscompetitie).

foto’s: Gert Kampjes

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube