Nieuws

Nieuwe generatie vrijwilligers

woensdag 26 oktober 2022 - Algemeen


Chantal Westemeijer  bezocht Jonathan van Benthem van FC Noaber jeugdvrijwilligerswerk. Jongeren betrekken bij vrijwilligerswerk. Hoe doe je dat? Een mooi project is de ‘Jongerenchallenge’. Provincie Overijssel beloont jonge vrijwilligers met een voucher als zij minimaal vier uur vrijwilligerswerk doen. Al meer dan 100 jongeren deden mee aan deze challenge, via FC Noaber!

Bekijk hier het item op LinkedIn

De nieuwe generatie vrijwilligers is ook één van de themasessies op het ??????? ???????? ????????????????? ?? ?? ???????. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Of wil je alle sprekers bekijken? Klik dan op deze link https://lnkd.in/eJrqbyCc

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube