Nieuws

Doe jij al mee met de Grote Clubactie?

maandag 17 oktober 2022 - Algemeen


Beste allemaal,

24 september jl. is de Grote Clubactie weer gestart. Wat gaan we goed! We zitten al op ruim 11.000 euro! Ons streven is om rond de € 20.000,= op te halen. Dit jaar zetten we ons wederom in voor de aanschaf van trainingsmateriaal voor onze Jeugdafdeling, zoals ballen, ballennetten, pionnen, hesjes etc.

Een lot kost € 3,- per stuk, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas van Quick’20 gaat.

Daarnaast kan er ook een pakket met 50 loten worden gekocht (veelal door bedrijven), een zogenaamd Superlot. De kosten hiervan zijn € 150,- (50 loten x € 3,-). Het bedrijf maakt met die 50 gekochte loten dus 50 keer kans op een prijs uit het prijzenpakket. Daarnaast wordt door de Grote Clubactie uit alle verkochte Superloten in Nederland één Superlot getrokken. Is het winnende Superlot van onze vereniging, dan wordt er € 5.000,- overgemaakt! Duimen dus! Daarnaast verloten ze ook nog de Masita Teamprijs t.w.v. € 2.000,-.

Maar het bedrijf krijgt uiteraard iets extra’s van Quick’20:
* Gedurende een jaar komt hun bedrijfslogo op een prominente plek in ons clubgebouw te hangen (zie foto hiernaast).
* Tevens zullen de sponsoren van een Superlot een keer door ons worden uitgenodigd om met twee personen naar een wedstrijd van ons vlaggenschip te komen kijken en na die tijd in de Bestuurskamer te genieten van een hapje en een drankje.

Er is een geweldig prijzenpakket met 1.100 prijzen (o.a. € 100.000,-, een auto, een cheque voor een nieuwe keuken, fietsen, cruises etc.). Zie www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag

We gaan er met z’n allen weer vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden, mensen uit de omgeving en bedrijven. Net als vorig jaar, zit er ook wat (lekkers) in voor de verkopers!

05 – 09 loten      zakje snoep/chips
10 – 14 loten      zakje snoep/chips en flesje frisdrank
15 – 24 loten      zakje snoep/chips, flesje frisdrank en patatje
>25 loten            zakje snoep/chips, flesje frisdrank, patatje en kroket/frikandel

NB de verkoper van een Superlot krijgt tevens een super mooi JAKO-vest.

Maar vanuit de Grote Clubactie zelf zijn er ook leuke winacties. Krijg een medaille of een van de vele prijzen uit de Kids-verkoopwedstrijd met duizenden prijzen zoals een PlayStation 5, een fiets etc. (iedereen die zich heeft ingeschreven voor de Kids-verkoopwedstrijd ontvangt een voucher om een gratis bal op te halen in één van de 160 winkels van Top1Toys en Marskramer). Ben je een kei van een TikTokker, dan maak je misschien wel kans op een Top1Toys cadeaupas ter waarde van € 150,-. Zie voor meer informatie www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties (klik daar op de blauwe balk voor de drie acties).

Als het goed is hebben de jeugdleden van de Fabri League, JO9 t/m JO15, en JO17-1 en 2 en JO19-1 en JO19-2 het verkoopboekje ontvangen. Het verkoopboekje heeft net als vorig jaar de optie om kopers met de telefoon een lot te laten kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in het instructiefilmpje: clubactie.nl/instructie. Verder hebben zij een automatisch gegenereerde mail met de link (en inlogcode) naar een persoonlijke verkooppagina ontvangen. Deze link kan heel eenvoudig worden gedeeld via WhatsApp, social media of door een mail te sturen naar familie en vrienden.

Let op: online loten verkopen is de makkelijkste optie, aangezien de loten gelijk worden verwerkt en zichtbaar zijn op jouw persoonlijke lotenmeter. De lotenkoper ontvangt direct zijn gekochte loten. Wij zien dan ook gelijk hoe goed je al bezig bent.

Koop HIER online een lootje van € 3,- per stuk.

Koop HIER online een Superlot (50 lootjes dus) van € 150,-.

We wensen jullie allemaal ontzettend veel succes met de verkoop van de loten! Wij zullen jullie op de hoogte houden van de stand van de opbrengst, de ranglijsten van de “top 10 verkopers” en “top 5 teams” en de stand van de Superloten.

Namens de jeugdcommissie,

Desirée Broekman, Secretariaat 0541-53.18.44
Ilse Tijdhof, Jeugd Commissie
Gerard Rake

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube