Nieuws

Hieperdepiep hoeraaaa!!! Quick’20 is 102 jaar!!!

donderdag 13 oktober 2022 - 100jaar


Er is er één jarig hoera hoera en dat kun je wel zien, dat is Quick’20! Gister, 12 oktober 2022, vierde we alweer de 102e verjaardag van onze mooie en historische club. Allemaal gefeliciteerd met deze fraaie mijlpaal!

Hopelijk zien alle vrijwilligers op zaterdag 26 november!

De tweejaarlijkse SNOR-revue staat die week nog één keer in het teken van 100 jaar Quick’20. De titel van de uitvoering luidt niet voor niets: ‘Quick en rap ’n betke’.

Voor de vrijwilligers van Quick’20 is de zaterdagavond gereserveerd, compleet met borrel na afloop! Daar moet je natuurlijk bij zijn!

Want hoe mooi kan het worden op zaterdag 26 november? Eerst met z’n allen naar Stadstheater De Bond, om daar te genieten van de revue,  die altijd vol humor maar ook vol emotie zit. En daarna naar een gezellige naborrel bij Stadshotel Ter Stege, op loopafstand dus.

Compleet met een ‘meet en greet’ met de spelers van het stuk! En let wel: Quick’20 is zo gek met z’n vrijwilligers dat de club dit jullie aanbiedt: een gratis zitplaats in De Bond, alsmede de afterparty met livemuziek in Stadshotel Ter Stege.

Let op: de revue in de Bond begint om 19.30 uur!!! (dus niet zoals normaliter om 20.15 uur). Heb je al kaarten voor een andere avond? Deze kun je inwisselen, je krijgt dan je geld terug! Is te regelen via De Bond!

Nog een paar feiten op een rijtje:

  • Je kunt je in eerste instantie alleen als vrijwilliger aanmelden, dus (nog) niet met partner. Dit heeft alles te maken met het feit dat we iedereen de kans willen geven om deze avond bij te wonen.
  • Bij aanmelding kun je aangeven of je je partner eventueel mee wilt nemen, mochten er nog kaarten zijn (dat verwachten we overigens wel). Kans is dus denkbeeldig dat je je partner mee kunt nemen, maar een garantie is het zeker niet! Wij hopen op jullie begrip.
  • In deze mail dien je een aantal vragen te beantwoorden. Zo willen we graag weten welke functie je momenteel bekleedt, of je je partner eventueel mee wilt nemen en of je de afterborrel bijwoont bij Ter Stege. Graag dit formulier per omgaande mailen naar secretariaat@quick20.nl , maar vooral voor 24 oktober aanstaande, zodat wij weten hoeveel kaarten er daarna nog beschikbaar zijn voor partners of andere genodigden.

AANMELDFORMULIER

Hierbij meld ik me graag aan voor de Revue Quick en rap ’n Betke in Stadstheater De Bond,
met aansluitende vrijwilligersborrel bij Stadshotel Ter Stege. Deze wordt gehouden op
zaterdag 26 november en begint om 19.30 uur.

 Voor- en achternaam                                   :

Mijn mailadres                                                 :

Mijn mobiele nummer                                 :

Mijn vrijwilligersfunctie bij Quick’20    :

Team / Commissie                                           :

Mochten er kaarten over zijn,
dan neem ik graag mijn partner mee  : JA / NEE

Naam partner                                                     :

Ik bezoek ook de vrijwilligersborrel
bij Ter Stege                                                        : JA / NEE

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube