Nieuws

Mike Tanke tot winterstop uitgeschakeld met knieblessure

zaterdag 8 oktober 2022 - 1e selectie


De derde competitiewedstrijd is voor de hoofdmacht van Quick’20 een echte graadmeter. In Wezep treden de mannen van trainer René Nijhuis aan tegen WHC.

De blauw-witten hebben net als Quick’20 en SVZW de volle zes punten gehaald uit de eerste twee duels. De verwachting is dat deze drie teams ook bovenin de eerste klasse zullen aan meespelen.

Mike Tanke en Yannick zijn er in Wezep niet bij. Allebei hebben ze tijdens de 6-0 overwinning op Achilles’12 niet ongeschonden het einde gehaald. Tanke is zelfs tot de winterstop uitgeschakeld vanwege een knieblessure. Heskamp moet waarschijnlijk twee weken aan de kant blijven met zijn hamstringblessure. Ook Joris Snijders, Hessel Oude Hengel en Jesse Kip zijn er nog steeds niet bij. Daar staat de rentree van van Milan Braam en Lennart Jansink tegenover. ‘Al met al hebben we voldoende materiaal om uit te kiezen’, zegt trainer René Nijhuis, die het duel tegen WHC ook als een echte graadmeter ziet. ‘Dat geldt ook voor de wedstrijd van volgende week tegen ASV Dronten. We moeten gewoon ons eigen spel spelen, de kansen tegen het ambitieuze WHC zie ik als fifty-fifty.’

 

Voor twee spelers van WHC is het zaterdagmiddag in elk geval een bijzondere wedstrijd: Sargon Gouriye en Jochem Oude Booyink. Beide spelers kwamen ook uit voor Quick’20. Onzeker is of ze tegen Quick’20 meedoen, want vorige week kwamen ze niet in actie.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube