Nieuws

Bestuur kandideert Eddy Gelhever als nieuwe voorzitter Quick’20

dinsdag 4 oktober 2022 - Algemeen


Beste leden,

Na een zorgvuldig proces, heeft het bestuur Eddy Gelhever gevraagd als opvolger van Gerard Heskamp als voorzitter van onze vereniging. Eddy heeft dit geaccepteerd en zal worden voorgedragen aan de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 7 november aanstaande.

Eddy is op zijn 5e jaar lid geworden van Quick’20 en heeft na zijn actieve voetballoopbaan, in vele functies bijgedragen aan de ontwikkeling van onze vereniging. Hij is jarenlang jeugdleider geweest en op dit moment één van de teammanagers van Quick O23. Daarvoor is hij 8 jaar actief geweest als bestuurslid Vrijwilligers. In deze functie heeft hij de Vrijwilligerscommissie verder ontwikkeld en ook de huidige bestuursstructuur vormgegeven.

Eddy is getrouwd met Lily en vader van dochter Britt en zoon Leon en natuurlijk mede-hoeder van hond Zara. Hij is commercieel directeur van Meesterwerk en geestelijk vader van FC Noaber.

Wij wensen Eddy na zijn benoeming heel veel succes in zijn nieuwe rol en zijn ervan overtuigd dat hij onze vereniging samen met zijn bestuur en vele vrijwilligers, verder zal ontwikkelen.

Namens het bestuur,
Gerard Heskamp, Voorzitter

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube