Nieuws

Profielfoto updaten (uiterlijk 1 november)

dinsdag 27 september 2022 - Algemeen


Beste teammanagers/trainers,

In de Voetbal.nl-app en -website en in de KNVB wedstrijdzaken-app wordt gebruik gemaakt van profielfoto’s. We zien soms profielfoto’s voorbij komen die niet (meer) overeenkomen met de werkelijkheid (kleintjes groeien snel of er wordt een rare foto geplaatst als grap). Het is belangrijk dat iedereen voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft, zodat de scheidsrechter de identiteit op het veld kan vaststellen. Dit geldt in ieder geval voor alle veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder. Maar ook jongere spelers en begeleiding kunnen een profielfoto uploaden. Voor het secretariaat is het namelijk handig als iedereen een profielfoto heeft, omdat wij dan bij elke naam een gezicht hebben.

Kunnen jullie voor je eigen team hier het voortouw in nemen?
* De spelers kunnen zelf hun eigen profielfoto toevoegen via “Mijn persoonsgegevens” in de Voetbal.nl-app of –website en in KNVB wedstrijdzaken-app (klik op de pasfoto). Dan graag even checken of alles er goed uit ziet.
* Maar jullie kunnen dit ook voor hen doen via de KNVB wedstrijdzaken-app. Je kan dan bijvoorbeeld voor de wedstrijd van je spelers in Quick’20-shirt een foto nemen en deze gelijk bij de betreffende speler opslaan (in teambeheer). Zet ze allemaal even op een rij voor de grijze muur van ons clubgebouw, klik en klaar! Je kan de foto’s evt. thuis in alle rust toevoegen.

WAAR WORDT DE FOTO VOOR GEBRUIKT?

Op Voetbal.nl is je foto onderdeel van de profielgegevens. Deze profielgegevens zijn uitsluitend voor de speler zichtbaar. Verder wordt de foto op verschillende plekken in Voetbal.nl gebruikt, zoals in de teams, wedstrijdverslagen en man of the match.

In de KNVB wedstrijdzaken app is de foto eveneens onderdeel van jouw profielgegevens. In de KNVB wedstrijdzaken app wordt de foto uitsluitend gebruikt ten behoeve van officiële doeleinden. De foto wordt op de digitale (KNVB) pas gebruikt en in het digitaal wedstrijdformulier.  In beide gevallen is de foto bedoeld om je te kunnen legitimeren als speler (bij een wedstrijd). Bovendien is de foto beschikbaar in het teambeheer voor de teammanager van jouw team.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube