Nieuws

Welkom Aveleijn!

zaterdag 10 september 2022 - Algemeen


Vanaf aanstaande maandag heten wij Aveleijn van harte welkom op ons sportpark!

Zij zullen van maandag tot en met donderdag (later ook op vrijdag) hier met wisselende groepen cliënten met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid aanwezig zijn op ons sportpark. Dit zal voornamelijk in het Jeugdhome zijn, maar ook op andere plekken op het park zullen zij activiteiten doen of de handen uit de mouwen steken.

Ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen! Een leven waarin zij van betekenis zijn door een bijdrage vanuit volwaardig burgerschap. Maar ook een leven waarin zij betekenis ervaren door te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Eigen keuzes, eigen kracht en eigen mogelijkheden vormen daarbij steeds de basis. Mooi dat Quick’20 zo haar steentje kan bijdragen!

Ben je in de buurt, kom gerust even langs om gedag te zeggen. Wij wensen de cliënten en begeleiding heel veel plezier bij Quick’20!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube