Nieuws

Terugblik bijeenkomst Start seizoen 2022-2023

donderdag 1 september 2022 - Vrijwilligers


Waar moet je rekening mee houden als je voor het eerst in een heel aantal jaren weer een start van het seizoen organiseert? 20 vrijwilligers? 40? Het werden er meer dan 70 die aanwezig waren. Een mooie opkomst waarbij het voor de organisatoren nog even wennen was waar de behoefte lag van de bezoekers.

Tijdens de avond werden de vrijwilligers door Arthur Lupker bijgepraat over Sportlink en Voetbal.nl. Met name in de voetbal.nl app zitten vele toepassingen die nog niet bij iedereen bekend zijn.

Nadat onze voorzitter Gerard Heskamp het belang van vrijwilligers nogmaals benadrukte nam Gerard Tijdhof het woord over de jeugdcommissie. Goed nieuws is dat de commissie voor alle groepen groepsleiders heeft. Punt van zorg is vooral de vacatures bij elftallen op het gebied van leiders en trainers. Hier missen we nog de nodige vrijwilligers waar de vernieuwde vrijwilligerscommissie mee aan de slag zal gaan. Deze commissie is tijdens de vakantie uitgebreid van 4 naar 12 leden en heeft daarmee de slagkracht om het komende seizoen het vrijwilligersbeleid een impuls te kunnen geven. De vrijwilligerscommissie is bezig om voor nieuwe leden en hun ouders een goed introductieprogramma te gaan maken. Ouders van nieuwe leden zullen dan op een zaterdagochtend worden uitgenodigd op de club. Tevens zal de commissie het vrijwilligersbestand gaan actualiseren.

Tot slot gaven de bezoekers aan behoefte te hebben aan een informatieavond maar dat duidelijker moet zijn wat er zal worden verteld. Deze terechte opmerking neemt de vrijwilligerscommissie mee naar nieuwe informatieavonden. We zullen in ieder geval een ‘Einde seizoen 2022-2023’ gaan organiseren. Waarschijnlijk eind mei/begin juni.

De vrijwilligerscommissie is trouwens sinds gisteren te bereiken op 06-57384269. Heb je vragen over je vrijwilligerswerk of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Stuur dan een appje. Hierna nemen zij contact met je op.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube