Nieuws

Ben jij 5 of 6 jaar en wil jij graag op voetbal?

woensdag 31 augustus 2022 - Jeugd


Zaterdagochtendgroep weer gestart

Afgelopen zaterdag (27 augustus) zijn wij weer begonnen met het trainen van deze grote groep kleine kanjers op het hoofdveld. Ben jij ook tussen de 5 en 7 jaar en wil jij net als jouw vriendjes en/of vriendinnetjes voetballen? Dan mag je zes tot acht keer meevoetballen bij de instroomgroep van Quick’20, voordat je je aan moet melden als lid van Quick’20.

Meld je hiervoor op zaterdag om 9.45 uur bij Roy Oude Nijhuis op het hoofdveld van Sportpark Vondersweijde aan de Primulastraat 15 in Oldenzaal. Zij zullen je alles uitleggen. Van 10.00 tot 11.00 uur is er training. Zo kun je ervaren hoe het bij ons gaat. Heb je geen voetbalschoenen? Geen probleem, je mag in gewone sportkleding komen. Een echt Quick-tenue is nog niet nodig. De mogelijkheid bestaat om na de training te douchen en voor alle voetballertjes is er een bekertje limonade na de training.

Van december tot maart is de training in de zaal (Thijcollege) en van juni tot en met augustus zullen er geen trainingen plaatsvinden in verband met de zomerstop. Het seizoen wordt voor de allerkleinsten begin juni afgesloten met het Quickstaartjes-toernooi. In de maanden december, januari en februari trainen wij in de zaal. Als je in deze maanden wilt beginnen, dien je contact op te nemen met een van de coördinatoren. Op de agenda elders op deze site staan alle bijzonderheden qua activiteiten etc.

Afhankelijk van leeftijd, ervaring in groepen en voetbalvaardigheden duurt deze periode ongeveer één jaar. Na deze periode kom je in de interne JO9-competitie (Fabri League) terecht. In deze competitie spelen meerdere teams van Quick’20 tegen elkaar. Deze teams hebben allemaal een naam van een bekende internationale voetbalclub, zoals Barcelona, Real Madrid of Juventus. Hierna, in je laatste JO9-jaar, kom je in een gewoon JO9-team terecht en ga je spelen voor de KNVB-competitie.

Wij zien je graag op een zaterdag, want je kunt het hele jaar door instromen.

Coördinator Zaterdag JO7-groep, Roy Oude Nijhuis
Mobiel: 06 – 51 30 70 82
E-mail: r.oude.nijhuis@trioliet.com

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube