Nieuws

Quick’20 staat aan de vooravond van een belangrijke week te beginnen zondag Be Quick 1887

zaterdag 4 mei 2024 - 1e selectie


De gedachten zijn bij veel Quick-supporters al bij de bekerfinale a.s. woensdag tegen Juliana’31, eerst moet er zondag nog een zware klus worden geklaard in de competitie.

 

Natuurlijk zijn er spelers in hun hoofd al bezig met die bekerfinale, in de competitie gaat de hoofdmacht eerst op bezoek bij nummer voorlaatst Be Quick 1887. Thuis won Quick’20 vorig jaar op 18 november met 7-1 en was het duidelijk een maat te groot. Het was ook de eerste en enige overwinning thuis in 2023 in de 4e divisie.

 

Be Quick 1887 weet maar al te goed dat het meer zal moeten bieden dan toen om Quick’20 goed tegenstand te bieden. De thuisclub moet wel winnen om minimaal de nacompetitie te bereiken voor handhaving. Het heeft 23 punten en staat er vier achter op de nacompetitieplekken 13 en 14. Het programma leert wel dat Be Quick 1887 het uiteindelijke lot zelf in handen heeft met na Quick’20 wedstrijden uit naar MASV, thuis tegen nummer laatst Pelikaan S en uit bij Heino dat 12e staat met 6 punten voor. Kortom Be Quick 1887 vecht voor eigen publiek voor haar laatste kans op handhaving en wil revanche voor de grote nederlaag uit.

 

Quick’20 wacht een belangrijke week met eerst Be Quick 1887, dan woensdag de bekerfinale tegen Juliana’31 in Apeldoorn en zaterdag 11 mei thuis tegen nummer 11 DETO, dat 29 punten heeft. Quick’20 staat 8e met 34 punten en handhaving in de 4e divisie lijkt al bijna zeker, winst bij Be Quick 1887 is bijna een garantie voor weer een seizoen in de 4e divisie, gelet op het programma van de concurrenten.

 

Tegen TVC’28 liet Quick’20 weer zien dat de wedstrijdmentaliteit en het voetballend vermogen veel mogelijkheden biedt. Van onderschatting en naast de schoenen lopen mag zondag dan ook geen sprake zijn en van wedstrijd tot wedstrijd leven is het beste uitgangspunt voor de komende week. Eerst winst bij Be Quick 1887, dan alle ogen gericht op de bekerfinale tegen Juliana’31 en wie weet een mooi slot van de week met winst thuis tegen DETO.

De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Stadion Esserberg, Rijksstraatweg 14 te Haren (GN) en begint om 14.00 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube