Nieuws

Quick’20 wil tegen Heino aansluiting houden met de middenmoot

vrijdag 15 maart 2024 - 1e selectie


Na twee opeenvolgende gelijke spelen moet Quick’20 komende zaterdag winnen om op een veilige plek te blijven op de ranglijst. Op sportpark Vondersweijde is Heino te gast.

Heino staat op de 14e plaats met 19 punten uit 20 wedstrijden en Quick’20 staat tiende met 26 punten en één wedstrijd meer gespeeld. Quick’20 verloor bij Heino met 4-2 op zondag 8 oktober 2023. Dat was de eerste overwinning voor Heino. De wedstrijd ervoor verloor Quick’20 uit van MASV, wat voor de Arnhemmers ook de eerste winst opleverde.

Tegen MASV lukte het thuis op 24 februari niet te winnen en was de eindstand 0-0. Winst tegen Heino is een must om niet in de buurt van de gevarenzone, die begint vanaf plek 13, te komen. Quick’20 speelt de komende drie duels in de competitie tegen teams die lager staan op de ranglijst. Eerst morgen Heino-thuis, volgende week Buitenpost-uit en 6 april Longa’30-thuis.

Tussendoor speelt Quick’20 aanstaande dinsdagavond 19 maart om 20.00 uur uit tegen Longa’30 in de achtste finale van de districtsbeker.

Thuis wist Quick’20 maar twee van de tien wedstrijden te winnen en om in de veilige middenmoot te blijven is het van groot belang dat erthuis meer overwinningen worden gehaald. In 2024 verloor Quick’20 tweemaal, speelde het drie keer gelijk en
won het één keer, thuis van AZSV. Quick’20 moet voor de volle winst gaan en dat is zeker mogelijk als er uit de vele gecreëerde kansen meer doelpunten
worden gescoord.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube