Nieuws

Jubileum kustwerk

maandag 5 december 2022 - 100jaar


Met de onthulling van een fraai kunstwerk heeft de jubileumcommissie van Quick’20 de viering van het honderdjarig bestaan officieel afgesloten. Bert Ankoné, kunstenaar uit Oldenzaal, vervaardigde het kunstwerk.

Zoals bekend viel het uitgebreide jubileumprogramma van de voetbalvereniging grotendeels in het water door corona. Twee jaar na dato werden alsnog het grote Jubelfeest van de Eeuw (in september jongstleden) gehouden, en ook de speciale vrijwilligers- en sponsoravond van de SNOR-revue ‘Quick en rap ’n betke’ kon doorgang vinden. Bovendien werd vorig jaar al een kleurrijk jubileumboek gepresenteerd.

Zaterdagmiddag, in de rust van de competitiewedstrijd tussen de hoofdmacht van Quick’20 en SV Epe (6-2 overwinning voor de thuisclub), werd het kunstwerk bij de hoofdingang van het clubgebouw onthuld. Kunstenaar Bert Ankoné zei trots te zijn dat zijn werk op deze prominente plek mag staan, voorzitter Eddy Gelhever complimenteerde de leden van de jubileumcommissie dat ze ondanks de tegenslag steeds weer de rug rechtten.

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube