Vakantiekampen JO15 (C)-groep en JO11 (E)-groep

C-KAMP

Het vakantiekamp wordt altijd gehouden in Duitsland in de 1e week van de zomervakantie.

In de jaren 70 werd het C-kamp twee in Ibbenbüren gehouden, vier keer in Lage Hörste bij Bielefeld, een keer in Vehrte (bij Osnabrück) en twee keer in Nimmertal (bij Hagen).

Vanaf 1982 al 34 jaar achtereen naar het prachtige “Naturfreundehaus Neuenkamp”.

WIE?
24 C-voetballers en negen begeleiders verblijven daar negen dagen met self-support. Totaal aantal deelnemers sinds 1973 ruim 1.100.

WAT?
Er is vermaak met sport en spel en er worden diverse uitstapjes georganiseerd.

  • Zondags traditioneel naar De Diepentalsperre, met midgetgolf en zwemmen
  • Rondleiding in het mooie knusse stadion van Bayer Leverkusen.
  • Per trein naar Keulen met haar prachtige Dom.
  • Vrijdags geweldig mooie dag met de bus naar pretpark Phantasialand.

De hele week wordt er op het scherpst van de snede gestreden om prachtige prijzen die zijn te verdienen met sport- en spelactiviteiten voor de hoogste klassering in het individueel en groepsklassement. Als rode draad is er een knock-out systeem voor tafeltennis en badminton, waarmee extra punten zijn te behalen, evenals voor de veldloop.

In en om het huis worden er allerlei spelen en quizen gehouden. Verder klootschieten, zwemmen, touwtrekken etc.

 

Tijdens de bonte avond op zaterdag, dag 8, wordt door elke groep een toneelstuk opgevoerd wat evenals de corveedienst meetelt voor het groepsklassement. Tijdens die avond volgt de ontknoping en worden de prachtige prijzen uitgereikt. Er zitten vaak prachtige shirts bij, aangeboden door topvoetballers uit het betaalde voetbal die via ons Quickie zijn doorgebroken en zelf ook deelnemer waren aan het kamp.

KOSTEN?
Het kamp kost alle deelnemers en leiders sinds de invoering van de euro € 150,- p.p.; volledig verzorgd met gratis ranja tot het je oren uitkomt. De leiders (negen in totaal, incl. een echtpaar voor de keuken) nemen daarnaast minimaal een week vakantieverlof op en zijn voor het kamp vele avonden kwijt met de voorbereiding.

2016
In 2016 voor de 43e keer met voor 34e maal op huidige locatie Neuenkamp bij Leichlingen onder de rook van Leverkusen in Duitsland.

MEER INFORMATIE?
Hiervoor kun je terecht bij Gerard Rake gerard60rake@gmail.com

1981 Hemelvaartsdag vertrek D-E jeugd

E-KAMP

Het E-kamp wordt jaarlijks in juni gehouden voor alle spelers en speelsters die het seizoen erop naar de D-groep  gaan.  Het is dus een afsluitend weekend voor hen. Voor velen extra spannend omdat ze waarschijnlijk voor het eerst zonder ouder(s)  een aantal dagen weg gaan.

De locatie is kampeerboerderij de Roezenberg in Nutter. Dit is een prachtige locatie wat ligt tussen Ootmarsum en Vasse (Vasserweg 29 Nutter).

Men heeft de beschikking over een  mooi sportveld.  Hierop worden verschillende sport- en spelactiviteiten gehouden .

Op zaterdagmorgen om 10.00 uur gaat iedereen zich verzamelen voor het vertrek richting Nutter op de parkeerplaats van Vondersweijde. De chauffeurs die  moeten rijden krijgen voor de tijd bericht .

Op zondagmiddag rond 14.15 uur kan men de – nemen we aan – vermoeide deelnemers bezoeken en ophalen. Er kan  worden bijgepraat onder genot van een kopje koffie of thee . Tegen 15.00 uur wordt er vervolgens een afsluitende wedstrijd leiders/winnaars E-kamp tegen een aantal ouders  gespeeld. Hierna wordt er een afsluitend woord gehouden en o.a. een oorkonde  uitgereikt.

 

In de loop van het voorjaar worden de uitnodigingen verstrekt aan alle spelers, zodat men zich kan opgeven.

De kamp commissie bestaat uit:

  • Stef Boudrie
  • Martin Gervink
  • Raymond Niemer
  • Hans Niemer
  • Bart Arends (mobiel: 06-23646192)

Verder hebben we de hulp van een aantal vaste  jeugdleiders die mee helpen. Wel hebben we ook een aantal E-leiders/trainers  nodig om de bezetting rond te krijgen.

Dit jaar wordt het E-kamp gehouden op zaterdag 11  en zondag 12 juni 2016.

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube