Quick’20 Voetbalschool

Met ingang van het seizoen 2015 -2016 heeft de voetbalschool binnen Quick’20 een nieuwe impuls gekregen.

Zo valt de voetbalschool vanaf dit seizoen (2015-2016) niet langer onder de Quickschool, maar staat het binnen Quick’20 op zichzelf  en is het onder leiding van Rick Scherp (tevens trainer Quick’20 D1). Daarnaast is de naam veranderd; waar vroeger over “VarioSport” werd gesproken, spreken we nu van de Quick’20 Voetbalschool, wel zo gemakkelijk natuurlijk!

Selectiespelers en selectietrainers geven  onze jonge talenten de mogelijkheid voor een extra training. Spelers die fanatiek zijn, die leergierig zijn en die meer willen dan alleen de teamtrainingen, kunnen we op deze manier helpen en zij helpen ons; zij kunnen extra trainen, wij kunnen trainen met jongens en meisjes die gewoon heel erg graag voetballen!

Er is veel aandacht voor het individu en we gaan wekelijks trainen op aspecten als coördinatie/loopscholing, schieten, passen, acties maken en nog veel meer. De trainingen vinden plaats op kunstgras, een voordeel, want er kan dus eigenlijk altijd wel worden getraind.

Samen met je vriendjes of vriendinnetjes voetballen is natuurlijk hartstikke leuk. Je voetbalt met kinderen waarmee je graag wilt voetballen. Daarnaast wordt er ook lekker fanatiek getraind! Volgens de Quick’20 Voetbalschool de ideale combinatie!

Ik probeer in zowel plezier als in trainen altijd de juiste middenweg te vinden” (Rick Scherp, coördinator Quick’20 Voetbalschool)Rick

 

 

De voetbalschoolfeitjes op een rijtje

Wat?
De Quick’20 Voetbalschool bestaat uit vier modules in een seizoen. Iedere module bestaat uit vijf trainingen, altijd op vrijdagmiddag van 16.30 tot ongeveer 18.00 uur. Kinderen kunnen zich per module aanmelden.

Waarom?
Door de voetbalschool kunnen we kinderen die dat leuk vinden een extra training aanbieden.

Voor wie?
Het is bedoeld voor jongens en meisjes van Quick’20 die een extra training willen volgen, van de Fabri League tot en met de D-groep. Iedereen kan meedoen, het is voor alle niveaus. Bij de trainingen worden groepjes gemaakt zodat iedereen op het juiste niveau wordt gecoacht.

Kosten?
Een module kost € 20,-. Dit is voor vijf trainingen, dus je betaalt slechts € 4,- per training. Daarnaast schaf je voor € 10,- eenmalig het speciale Voetbalschool-shirt aan.

Aanmelden!
Meld je aan door het inschrijfformulier te mailen naar rickscherp92@gmail.com

INSCHRIJFFORMULIER

Poster PNG

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube