Nieuws

Quick’20 krijgt een nieuwe website en jij mag meedenken!

donderdag 4 juli 2024 - Algemeen


Goed nieuws! Quick’20 krijgt in de loop van het komende seizoen een nieuwe website. Het Team Communicatie is erg blij dat het bestuur het licht op groen heeft gezet. Een fraaie en overzichtelijke website is natuurlijk hét visitekaartje van een club.

De eerste voorbereidingen zijn reeds begonnen, er wordt nu een commissie gevormd die een en ander zal gaan organiseren. Het Team Communicatie is op zoek naar jonge leden die willen meedenken of willen meedóen.

Bijvoorbeeld leden die een studie in deze richting volgen of mensen zich er gewoon mateloos voor interesseren. Of wil je gewoon eens vertellen wat er aan de huidige website moet verbeteren, meld je dan bij het Team Communicatie via het mailadres: communicatie@quick20.nl

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube