Nieuws

De gemengde gevoelens van voorzitter Eddy Gelhever

donderdag 4 juli 2024 - Algemeen


Beste leden, vrijwilligers en sponsors van Quick’20

Zo aan het einde van het seizoen, vlak voor de vakantie, is altijd een tijd om weer even terug te blikken. De competities zijn achter de rug, de fine fleur van Oldenzaal draaft weer voorbij op weg naar die haringparty, het EK is in volle gang, de Tour is net gestart en het is eindelijk lekker weer om onder de veranda te zitten. Deze rustige zondagmorgen heb ik achter de laptop plaatsgenomen, in een poging terug te kijken en voorzichtig vooruit te kijken.

Terugkijkend op ons sportieve seizoen zullen me drie zaken bij blijven. Om te beginnen een hele aparte avond in Apeldoorn op het veld van AGOVV, ons eerste elftal speelde een geweldige finale en won de beker met 4 -1. Echter, ik was hevig ontdaan door het geweld rondom het veld. Ik kom regelmatig bij voetbalwedstrijden, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb de hele avond met een knoop in de maag gelopen, het werd een ‘mooie avond met een zwart randje’.

Onze O19-1 en O23 gingen voor het Nederlands kampioenschap, iets om trots op te zijn. Maar om binnen één week twee keer de cup uit te reiken aan Barendrecht, dat geeft ook geen geweldig gevoel.

En dan dat ene kleine berichtje in de Twentsche Courant Tubantia over de carrousel in het amateurvoetbal. Quick’20: geen nieuwe spelers van buiten, wel vijf jeugdspelers doorgebroken en aan de selectie toegevoegd. Kijk, dan mogen we trots zijn, dan gaat er iets heel goed!

Vooruitkijkend is de voorzitter iets minder optimistisch. Dat we sportief weer een goed seizoen gaan draaien, daar ben ik van overtuigd. Maar we willen ook graag een aantal nieuwe kleedkamers en nieuw kunstgras op veld 6. Daar hebben we ook de gemeente voor nodig. En daar zit mijn aarzeling.

De gemeente heeft bezuinigingen aangekondigd en onze verzoeken voor nieuwe kleedkamers afgewezen. Het geld is op! Dus om onze club soepel te laten draaien moeten we de handschoen zelf oppakken. Daar zullen we de komende tijd veel energie in moeten steken.

Voor nu wens ik iedereen een goede vakantie en eind augustus gaan we er weer vol tegenaan!

 

Eddy Gelhever

Voorzitter

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube