Nieuws

Zaterdag gaat het gebeuren en wordt Quick’20 kampioen in de 1e klasse E

vrijdag 19 mei 2023 - 1e selectie


Achter deze kop kan ook een vraagteken staan, want er moet nog wel eerst worden gewonnen van Noordscheschut om morgen al als eerste te eindigen. De vorm en het vertoonde spel van de laatste weken zijn een voldoende signaal dat het normaal gesproken dan gaat lukken.

Zo niet dan kan het nog in de slotronde uit tegen DZOH. Ook tegenover het enthousiaste thuispubliek is Quick’20 verplicht morgen al in de laatste thuiswedstrijd de kampioensvlag te hijsen.

 

Tegenstander Noordscheschut maakte het Quick’20 knap moeilijk op eigen veld op 28 januari toen Quick’20 nipt won met 1-2. Het is een stugge counterploeg die de boel achterin dicht houdt. Het wordt morgen een zware dobber want de tegenstander wil zijn huid zo duur mogelijk verkopen. Het is daarom de opdracht voor Quick’20 om snel op voorsprong te komen om zo gemakkelijker te kunnen spelen.

Noordscheschut staat negende en is nog verwikkeld in de strijd om nacompetitie te ontlopen. Drie teams zijn al rechtstreeks gedegradeerd en de plaatsen 10 en 11 spelen daarin. Achilles’12 staat 8e met 32 punten, eentje meer dan de nummers 9 en 10 Noordscheschut en DZOH, de komende tegenstanders van Quick’20. Op plek 11 staat DOSK met 30 punten.
Een extra waarschuwing voor Quick’20 om niet aan cadeautjes te denken.

 

Quick’20 staat bij het ingaan van de 25e competitieronde met 51 punten bovenaan, de directe volgers SVZW en asv Dronten hebben er 47. Achilles’12 speelt morgen uit bij SVZW en op de laatste dag van de competitie volgt asv Dronten – SVZW!

 

Thuis is Quick’20 al 2 jaar ijzersterk en werd er alleen ongelukkig verloren van WHC. Zo is het 2 wedstrijden voor het einde van de competitie mogelijk om zaterdag 20 mei 2023 de titel te halen tegen Noordscheschut en voor de tweede achtereenvolgende keer te promoveren. Dit zou ook een welverdiend kampioenschap zijn want Quick’20 stond gedurende bijna het hele seizoen bovenaan.

Geluk is er daarbij geweest door te scoren in de laatste minuten, dat is ook een kwaliteit die je afdwingt. Grootste kwaliteit dit seizoen is wel de kwalitatief brede selectie. Vele langdurige blessures waren daarom zeer vervelend, maar uiteindelijk niet beslissend om de ranglijst aan te blijven voeren.

 

En vuurwerk mag er letterlijk niet worden afgestoken, de verwachting is dat er wel figuurlijk vuurwerk komt met een kampioenschap voor Quick’20  in de 1e klasse E en promotie naar de 4e Divisie.

 

Succes Quick’20, de druk is natuurlijk enorm groot maar bewezen is dat daarmee goed kan worden omgegaan, gezond portie zenuwen mag, gewoon doen waar jullie goed in zijn en dan gaat het morgen gebeuren!

 

Feestelijke INSTUIF bij KAMPIOENSCHAP in het clubgebouw met live muziek vanaf 17.30 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube