Nieuws

Super Saturday bij Quick’20: zorg dat je erbij bent!

woensdag 17 mei 2023 - 1e selectie


Het is komende zaterdag Super Saturday bij Quick’20! Het zou zomaar een kampioenenparade van topteams kunnen worden. Alles is erop gericht dat het één groot feest wordt op sportpark Vondersweijde!

Allereerst onze hoofdmacht. Het eerste elftal speelt zaterdag om 15.00 uur thuis tegen Noordscheschut. Bij een overwinning heeft Quick’20 de titel in de eerste klasse E te pakken, en daarmee ook automatisch promotie naar de vierde divisie. Mocht het zaterdag onverhoopt niet lukken, dan heeft Quick volgende week nog een herkansing.

 

Jongens onder 19-1
Op hetzelfde tijdstip speelt ons Jongens Onder 19-1 elftal ook. De manschappen van trainer Tom ter Burggen moeten minimaal gelijk spelen, anders is de tegenstander van deze zaterdag, Orion, kampioen.

 

Eerste vrouwenteam
Twee uur later, om 17.00 uur, speelt ons eerste vrouwenelftal thuis tegen ATC’65 uit Hengelo. Bij een overwinning heeft ook deze ploeg de titel binnen.

 

Onder 15-1
Om 13.00 uur kan ook ons JM onder 15-1 team kampioen worden, het team speelt dan ook thuis en wel tegen Vogido.

 

Als de hoofdmacht kampioen wordt, is er meteen na de wedstrijd een instuif in het clubgebouw met diverse live-optredens, waaronder Marco Schouten. Dit optreden is mede mogelijk gemaakt door De Derde Helft en supportersvereniging Black and White. Overigens, wat er ook gebeurt: Marco treedt sowieso op komende zaterdag.

 

Het bestuur nodigt alle leden en vrijwilligers uit voor de kampioensinstuif, maar waarschuwt tegelijkertijd voor het afsteken van vuurwerk. Dit is, niet alleen komende zaterdag overigens, ten strengste verboden.

De kans bestaat dat stewards er ook op gaan controleren. Dus wees verstandig, verknal het feest niet en laat het vuurwerk thuis! Laten we er met ons allen een waardig Quick-feest van maken!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube