Nieuws

Afsteken vuurwerk is streng verboden

dinsdag 16 mei 2023 - Algemeen


Beste Leden, Leiders, Vrijwilligers, Begeleiders en Bezoekers aan ons sportpark,

De tijd dat kampioenschappen behaald kunnen worden is weer aangebroken, daarom willen wij nogmaals benadrukken dat het afsteken van elke vorm van vuurwerk (pyrolytisch materiaal) ten strengste verboden is. Hieronder vallen ook rookbommen, rookgordijnen etc. Iedere persoon die of team dat zich ondanks dit uitdrukkelijke verbod toch schuldig maakt aan het afsteken of in het bezit hebben van vuurwerk of vergelijkbaar materiaal, zal worden geschorst en/of de toegang tot het sportpark voor bepaalde tijd zal worden ontzegd.

Wij zullen deze bepalingen opnemen in onze huisregels die zullen gelden voor elke bezoeker.

Wij vragen jullie medewerking en hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube