Nieuws

URGENT! Gastgezinnen voor U11-toernooi gezocht!

zaterdag 29 april 2023 - Algemeen


U11 Organisatie is nog naarstig opzoek naar minimaal 55 gastgezinnen!

 

Beste ouders/verzorgers van de jeugd van Quick ‘20, Na negen succesvolle edities van ons internationaal U11-toernooi zijn we als organisatie verheugd en enthousiast dat we op 3 en 4 juni 2023 de 10de (jubileum) editie mogen organiseren.

 

De organisatie is weer opgestart en het belooft wederom een pracht editie te worden. Het deelnemersveld is sterker dan ooit met oa de aanwezigheid van Chelsea, Bayer 04 Leverkusen, FC Schalke’04, Borussia Monchengladbach, RSC Anderlecht, Club Brugge, Olympique Lille, PAOK Saloniki, SK Slavia Praag, Honved Budapest, FC Nordsjaelland, Ajax, Feyenoord, PSV, dit jaar ook FC Twente en uiteraard naast Quick ‘20 weer een aantal regionale clubs. In ieder geval weer 28 topclubs uit maar liefst 10 landen die naar ons toernooi in Oldenzaal komen. Voor meer informatie kijk ook op http://www.u11tournament.com

 

Wij kunnen dit toernooi niet organiseren zonder gastgezinnen die dat weekend de spelers
voor 1 of 2 nachten een bed, een maaltijd en een ontbijt bieden. Voor de spelertjes zelf en
de gastgezinnen is dit een unieke beleving. Onderstaand wat korte info:

 • Gaat om minimaal 1 nacht of 2 nachten een slaapplek met warme maaltijd(en) en ontbijt
  voor minimaal 2 voetballertjes
 • Aankomst voetballertjes is tussen 15:30-20:00 uur op de vrijdag 2 juni 2023 of op de
  zaterdagmorgen (1 nacht)
 • Communicatie met gastgezinnen, team, coaches en organisatie loopt via
  whatsapp-groepen
 • Er volgt duidelijke informatie vooraf over ophalen, slaaptijden, afzetten en weer ophalen op sportpark
 • Voor gastgezin zijn gratis kaarten beschikbaar om het hele weekend te genieten van
  topvoetbal.

 

Het zou in ieder geval fantastisch zijn als u ons (weer) wilt helpen! Mocht het u leuk lijken om dat weekend 2 of meer spelertjes te ontvangen dan graag aanmelden via: e.toernooi.quick20@gmail.com vermeld hierbij even uw gegevens, telefoonnummer en mailadres en het aantal spelers dat u zou kunnen onderbrengen voor 1 of 2 nachten.

Met sportieve groet,
U11 Commissie

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube