Nieuws

Zanger Martin Ankoné treedt op na topper tussen Quick’20 en SVZW

woensdag 19 april 2023 - Algemeen


In zijn ‘vorige leven’ als doelman ranselde hij menig bal uit de kruising. Martin Ankoné gold vele jaren geleden als een keeper die zijn mannetje stond. Dat staat hij nu als zanger zéker! Komende zaterdag fleurt hij de topper tussen de hoofdmachten van Quick’20 en SVZW op. In het clubgebouw zorgt hij dan vanaf 17.00 uur voor een passende stemming. 

Martin Ankoné zingt net zo gemakkelijk Duitse Schlagers als Nederlandse smartlappen. En natuurlijk heeft ook hij dé gangmaker van dit moment, Engelbewaarder Marco Schuitmaker, aan zijn repertoire toegevoegd.

Het is natuurlijk dé topper van het weekend in de eerste klasse van E van het zaterdagvoetbal. Sinds de krankzinnige wedstrijd van afgelopen zaterdag bij Hulzense Boys, waarin Quick’20 ver in blessuretijd nog de winnende treffer maakte, staat de ploeg van trainer René Nijhuis weer bovenaan. Op één punt gevolgd door SVZW dat zaterdag verrassend klop kreeg van KHC.
Ook WHC doet nog mee om de titel, de nummer drie (met twee punten minder dan de koploper uit Oldenzaal), heeft een zware uitwedstrijd bij Achilles’12. Met nog vijf wedstrijden te gaan zijn het enkel finales die Quick’20 voor de kiezen krijgt. Vijf keer winnen en de titel is binnen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kan het eerste elftal komende zaterdag alle steun gebruiken langs de kant.
Gezelligheid gegarandeerd, zeker na de wedstrijd als gastzanger Martin Ankoné. Hij begint meteen te zingen na de wedstrijd Quick’20-SVZW, die om 15.00 uur begint.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube