Nieuws

Sportpark Vondersweijde trainingslocatie Nations League Finals 2023

woensdag 19 april 2023 - Algemeen


In juni worden de finales van de Nations League gespeeld in Nederland. Nederland, Spanje, Italië en Kroatië gaan strijden om de derde Nations League titel. De Nations League Finals 2023 bestaat uit een viertal wedstrijden.

Allereerst is er de halve finale tussen Nederland en Kroatië die wordt gespeeld op woensdag 14 juni in stadion Feijenoord. De tweede halve finale tussen Spanje en Italië wordt gespeeld op donderdag 15 juni in het FC Twente stadion. De finale in stadion Feijenoord en de wedstrijd om de derde plek in het FC Twente stadion worden gespeeld op zondag 18 juni.

 

Als trainingslocaties voor de vier landen zijn Sportcomplex Varkenoord in Rotterdam en Sportpark Vondersweijde in Oldenzaal aangewezen. In Oldenzaal gaan Spanje en Italië op het hoofdveld van Quick’20 trainen.

 

De besloten trainingen vinden van 14 tot en met 18 juni onder auspiciën van de UEFA en KNVB plaats. Quick’20 zal als gastheer tijdens de trainingen optreden. De komende weken wordt gewerkt aan het hoofdveld en de accommodatie om deze in perfecte staat te krijgen. Verschillende maatregelen worden genomen om Italië en Spanje een veilige en passende trainingsaccommodatie aan te bieden.

 

Aangezien de landen in besloten kring gaan trainen, wordt het sportcomplex gedurende deze periode hermetisch afgesloten voor leden en andere bezoekers van het  sportcomplex. De UEFA wil dat de voorbereidende trainingen van de twee toplanden in alle rust kunnen plaatsvinden.

 

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube