Nieuws

Spelregelquiz vrijdag 27 januari van 19.00-20.30 uur

donderdag 19 januari 2023 - Algemeen


Jarenlang was de spelregelquiz een mooie manier om actuele kennis rondom de spelregels op te doen. Er werden zelfs diverse avonden in Twente georganiseerd door de scheidsrechtersvereniging NOT. Van diverse kanten kregen wij, de scheidsrechterscommissie, het verzoek een avond te organiseren voor de spelregels… en natuurlijk de gezelligheid.

Bij deze zijn dan ook alle leden, vrijwilligers en scheidsrechters van harte uitgenodigd om te komen en mee te doen. We beginnen om 19.00 uur met het samenstellen van de teams. Je mag je vooraf ook al opgeven in teams van 2 tot 4 personen. Dit kan d.m.v. een maar naar patrickkip33@gmail.com of een appje naar 06-11907426. Je kunt je ook individueel opgeven. Dan delen we je bij een team in. Dus schroom niet, geef je lekker op.

We spelen twee rondes waarbij halverwege de tussenstand bekend wordt gemaakt. Er zijn natuurlijk ook mooie prijzen te winnen! Voor een hapje en drankje zal tevens worden gezorgd.

De spelregelquiz wordt gegeven door Dave Hoffman en Rob Olde Klieverink. Scheidsrechters en opleiders van scheidsrechtersvereniging Noord Oost Twente.

Groeten en graag tot ziens,

Patrick Kip, Fatih Capar, Rick Huyts, Bas Nijhuis en Jos Engbers.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube