Nieuws

Voorbereidingen 10e editie U11-toernooi alweer in volle gang

vrijdag 23 december 2022 - Algemeen


Komend jaar zijn we al weer toe aan de 10e (!!) editie van het Internationale U11- Toernooi. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 juni.

De U-11 organisatie / Werkgroep Teams heeft inmiddels al vele aansprekende namen kunnen vastleggen voor deze jubileumversie.

Bayer 04 Leverkusen, FC Schalke ’04, FC Koln en Borussia Mochengladbach zullen naast (hopelijk) spectaculair voetbal ook garant staan voor een horde enthousiaste “Schlachtenbummler”, mede gezien de relatief korte reisafstand.

Uit Belgie zijn inmiddels toezeggingen binnen van o.a. KRC Genk, KAA Gent, RSC Anderlecht en Club Brugge. Scandinavische landen zijn ook weer prima vertegenwoordigd met Hammerby IF, FC Midtjylland. FC Nordsjaelland en Odenske SK.

Andere klinkende namen zijn Chelsea (UK), Honved Boedapest en SK Slavia Praag. Zonder nederlandse inbreng geen volwaardig U11 toernooi: Feyenoord, PSV, SC Heerenveen, AZ Alkmaar, FC Twente en Ajax zijn ook weer van de partij.

ATC’65 en Quick ’20 vertegenwoordigen de regionale belangen! 3 of 4 namen van clubs volgen nog en worden uiterlijk voorjaar ’23 bekend gemaakt

GASTGEZINNEN GEZOCHT!

Voor deze jubileumeditie zijn we uiteraard weer op zoek naar gastgezinnen om de voetbaltalentjes uit het buitenland te laten overnachten. Een leuke ervaring om zo’n voetbalweekend voor deze talentjes mede te faciliteren. Voor het toernooi in 2023 zijn de eerste spontane aanmeldingen gelukkig alweer binnen maar zijn we uiteraard nog op zoek naar ca 100 gastgezinnen die voor 1 of 2 nachten een tweetal spelertjes in huis willen nemen.

Heeft u belangstelling? Meldt u zich svp per mail aan: e.toernooi.quick20@gmail.com met uw contactgegevens en de wens of u 1 of 2 nachten deze spelertjes in huis zou willen nemen in het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023.

Hopelijk kunnen we – wederom- met z’n allen laten zien dat Quick’20 ook groot is in gastvrijheid!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT! (M/V)

Spreekt dit gave toernooi jou ook zo aan en zou je graag wat willen betekenen voor deze (doorgaans) informele, gezellige club, die graag de handen uit de mouwen steekt op de momenten dat het er echt op aan komt ?! Laat het ons weten! Mogelijkheden te over in de werkgroepen teams, facilitair, gastgezinnen, commercie/sponsoring en promotie, ICT etc etc etc. Genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen derhalve en een mooie gelegenheid om internationale (voetbal-) contacten en ervaringen op te doen.

Omdat we graag zien dat we in 2033 ook nog een 20ste editie hebben op Sportpark Vonderswijde, hopen we dat ook de jongere generatie zich aangesproken voelt om te reageren!

Voor eventuele vragen of meer informatie hieromtrent, kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met

Erik ten Veldhuis
(hoofd organisatie)
mobiel 0622462288.

 

Tot slot wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond 2023 toe!

Met sportieve groet,
Quick ’20 U-11 organisatie

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube