Nieuws

Zeven consumpties én een warme hap voor alle bezoekers van het Jubelfeest van de Eeuw

woensdag 24 augustus 2022 - 100jaar


Het aftellen is begonnen! De organisatie en de artiesten staan te popelen; zaterdag 10 september komt eraan! Alle bezoekers van het Jubelfeest van de Eeuw betalen een tientje ‘entree’, maar krijgen daarvoor liefst zeven consumptiemunten plus een bon voor een warme hap.

Coverband Boulevard, De Hapjes. De Doar’n Dölls en dweilorkest De Hijskraan zijn van de partij. Volgende week maken we de namen bekend van de twee laatste artiesten, die het feest en de afterparty in partycentrum Rouwhorst helemaal compleet zullen maken.

Heb je je al aangemeld? Zo niet , doe het aub snel zodat wij er rekening mee kunnen houden bij de indeling van de zalen. Het kan via ticketview.nl

Mensen die moeite hebben met internet, kunnen zich ook op het secretariaat aanmelden. Vanzelfsprekend tijdens openingstijden.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube