Nieuws

De Hapjes!

woensdag 17 augustus 2022 - 100jaar


Bezoekers van Jubelfeest van de Eeuw krijgen heerlijke Hapjes voorgeschoteld!

 

Voor een perfecte opwarmer wordt gezorgd tijdens het Jubelfeest van de Eeuw. De vele bezoekers worden op zaterdag 10 september verwelkomd door De Hapjes.

 

\Karel Vlutters is gitarist van De Hapjes. Hij zegt verheugd te zijn dat hij met zijn muzikale ensemble acte de presence mag geven op het jubileumfeest van Quick’20. Samen met wijlen Marcel Oorthuis begon Karel Vlutters met het duo De Hapjes op ukelele en gitaar, toen het vermaarde Zaand, Zeep & Zoda op hield te bestaan.
‘Op een feest riep eens iemand: ‘waar blijven de hapjes’ en toen was de naam geboren’, vertelt Karel. ‘Omdat we enkel akoestisch spelen en dus een beperkt volume hebben, was een contrabas zeer welkom om wat draagkracht toe te voegen. Voor de klankkleur vonden we een accordeonist en later is ook Hans Sombekke ingestapt als percussionist en waren we compleet.’

De bezetting bestaat uit: Anouk Voorhuis (accordeon), Wieger Buursink (contrabas), Jan Holsbeek (ukelele), Hans Sombekke (percussie) en dus Karel Vlutters op gitaar.
De insteek van De Hapjes is mensen een leuke avond te bezorgen met laagdrempelige muziek. ‘En waarbij mensen uit volle borst mee kunnen zingen’, voegt Vlutters toe.
Waren het eerder vooral smartlappen, nu spelen De Hapjes steeds meer liedjes die tijdloos zijn en vooral leuke herinneringen oproepen. ‘Naast het Nederlands zingen we ook Engels, Duits, Frans en Spaans. En uiteraard meerstemmig.’
De Hapjes zijn te vinden op (50-jarige) feestjes, op straat, op het terras, bij jubilea, volksfeesten en kleine kroegen. En dus op zaterdag 10 september bij partycentrum Rouwhorst tijdens het Jubelfeest van de Eeuw.

 

Ouderen
Het Jubelfeest van de Eeuw is op zaterdag 10 september voor alle leeftijden, als je maar ouder bent dan 18 jaar. Ook de oudere leden, vrijwilligers en sponsors zijn dus van harte welkom bij Rouwhorst. Sterker: wij zorgen ervoor dat deze doelgroep een speciaal plekje krijgt in de zaal. Altijd handig om op het secretariaat door te geven als we een plekje voor jou moeten reserveren, als je daar prijs op stelt.

 

Aanmelden
De organisatie wil graag weten hoeveel mensen we mogen begroeten op het Jubelfeest van de Eeuw. Er hebben zich al veel mensen opgegeven, maar te vaak horen we ook: ‘jazeker, ik kom, maar moet me nog wel even opgeven’. Bij deze het verzoek om dat zo snel mogelijk te doen, zodat de organisatie er rekening mee kan houden bij de indeling van de zaal, die natuurlijk een hoog Quick-gehalte zal hebben.

Bestel hier je kaarten: ticketview.nl

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube