Nieuws

Coverband Boulevard schittert op Jubelfeest van Quick’20

dinsdag 2 augustus 2022 - 100jaar


De datum van 10 september komt dichterbij. Heb je je al aangemeld? Doet het snel, want het Jubelfeest van de Eeuw mag je niet missen! Zeker niet als je weet welke band een avondvullend programma verzorgt.

Boulevard is de naam van de formatie die de stemming op het jubileumfeest van Quick’20 naar grootste hoogte zal doen stijgen. Deze coverband uit het noorden van het land telt niet één, niet twee, maar liefst drie zangeressen! Met stuk voor stuk een stem om u tegen te zeggen. Ze beschikken daarnaast over een karrenvracht aan ervaring, een gezonde dosis humor en zelfspot. En wie denkt dat deze dames alleen maar zoetsappige meiden-deuntjes speelt, heeft het volledig mis. Boulevard rock de oude klassiekers, laat de Quick-familie meebrullen met lekkere smartlappen maar gaat net zo hard op scheurende, oorverdovende gitaren en drumsolo’s.

Kortom: dit wordt een show op het grote podium om u tegen te zeggen!

 

Het Jubelfeest van de Eeuw telt overigens veel meer artiesten die we de komende weken gaan voorstellen. Zodat iedereen langzaam maar zeker in de stemming komen van dit hoogtepunt van 2022!

 

Allemaal te beleven op op zaterdag 10 september vanaf 20.00 uur in zalencentrum Rouwhorst. Alle leden, vrijwilligers en sponsors vanaf 18 jaar zijn welkom. Een entreebewijs kost 10 euro, maar dat is inclusief vier consumpties, dus in feite is de toegang gratis. En natuurlijk zijn partners ook uitgenodigd!

Nog niet aangemeld? Doe dat snel hier

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube