Nieuws

Vrijwilligersavond tijdens revue “Quick en rap ’n betke”

vrijdag 22 juli 2022 - Algemeen


Na het Jubelfeest van de Eeuw wordt eind november de volgende activiteit in het kader van 100 jaar Quick’20 gehouden. De revue “Quick en rap ’n betke” van de SNOR.

 

De jubileumcommissie heeft zaterdagavond 26 november gereserveerd voor de vrijwilligers van Quick’20. Vrijwilligers kunnen één kaart kopen tegen een flink gereduceerd tarief. Na de uitvoering in Stadstheater De Bond is er een gezellig samenzijn in het voorcafé van partycentrum Rouwhorst. Met een borrel en muziek. Het belooft een gezellige en onvervalste Quick-avond te worden. Alsof we met z’n allen naar de kampioenswedstrijd gaan, dat sfeertje gaan we kweken.

 

Omdat we alle vrijwilligers de kans willen geven om deze voorstelling bij te wonen, kunnen vrijwilligers vooralsnog één kaart per persoon voor deze avond aanschaffen. Handig om te weten voor mensen die de revue van de SNOR toch al wilden bezoeken. Kortom: wil een vrijwilliger met een partner naar de voorstelling, dan zit er niets anders op dan twee kaarten te kopen voor een andere avond.

 

In september begint de verkoop van kaarten. Via onze bekende kanalen (site en social media) maken we hier later meer over bekend.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube