Nieuws

Koop nu je kaarten voor hét grote Jubelfeest van de Eeuw!

vrijdag 8 juli 2022 - Algemeen


Quick’20 bestaat op 12 oktober van dit jaar alweer 102 jaar. Het jubileum viel door corona grotendeels in het water, maar…. wat in het vat zit, verzuurt niet. Het jubileumfeest, omgetoverd in hét grote Jubelfeest van de Eeuw, wordt gehouden op zaterdag 10 september 2022. Die avond maken we van zalencentrum Rouwhorst een Quick-tempel om u tegen te zeggen. Even wat weetjes op een rij!

 

Voor wie is het Jubelfeest van de Eeuw? 

Voor alle leden, vrijwilligers en sponsors van Quick’20. Enige vereiste is: je moet op de dag van het feest minimaal 18 jaar zijn. Ook de partners zijn vanzelfsprekend uitgenodigd!

 

Wat kan ik verwachten?

Een feestavond die zijn weerga nauwelijks kent! Met medewerking van een topband met meerdere leadzangers, met zo’n 20 andere artiesten en in een atmosfeer die volledig Quick’20 zal ademen. Het programma begint om 20.00 uur, om 19.30 uur gaat de zaal open.

 

Kortom: daar móet je dan wel bij zijn, als je Quick’20 een warm hart toedraagt?

Jazeker! Dit feest wil en kan je niet missen. Jaren later zal er nog over gesproken worden!

 

Hoe kan ik aanmelden?

Je hebt een fraaie uitnodiging gekregen via de post. Zo niet, dan valt deze uitnodiging een dezer dagen in de brievenbus. Via de QR-code op deze uitnodiging kun jij je aanmelden via Ticketview. Ook kun je je aanmelden door hier te klikken. De entree bedraagt 10 euro, maar daarvoor krijg je bij binnenkomst meteen al vier consumptiemunten, dus in feite is de entree gratis.

 

Verder nog iets?

Ja, meld je in elk geval zo snel mogelijk aan. Wij willen graag weten  hoeveel mensen er komen, zodat we er rekening mee kunnen houden bij de indeling van de zalen. En ben je nieuwsgierig naar de artiesten die op zaterdag 10 september optreden? Houd dan deze site en de social media van Quick’20 de komende tijd goed in de gaten!

 

TOT ZATERDAG 10 SEPTEMBER OP HET GROTE JUBELFEEST VAN DE EEUW!!!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube