Nieuws

JO13-1 kampioen 1e divisie

vrijdag 24 juni 2022 - Jeugd


De voorjaarscompetitie kende een spannende ontknoping voor de JO13-1. In de een-na-laatste speelronde viel de beslissing voor het kampioenschap. Nadat de JO13-1 thuis met 2-0 had gewonnen van DZC was het afwachten hoe de concurrent, Unicum uit Lelystad, het ervan af zou brengen. Het hele team wachtte samen in de kantine in spanning af.

 

Toevallig speelde Unicum tegen Rohda Raalte waar een bekende van de JO13-1 speelde. Zodoende werden het team live op de hoogte gehouden van de tussenstand. Toen het duidelijk werd dat Rohda de wedstrijd zou gaan winnen ontstond er een spontaan feestje in de kantine van Quick.

Met nog één speelronde te gaan werd de voorsprong op de achtervolgers 4 punten! Het kampioenschap van de 1e divisie was een feit! Een uitzonderlijke prestatie.

 

Door dit resultaat kreeg het seizoen van JO13-1 nog een mooi toetje. De afgelopen weken mochten ze spelen in de nacompetitie voor het landelijk kampioenschap van de JO13. Hierin werden meerdere spannende potjes gespeeld tegen de kampioenen van de andere 1e divisies. Nadat de achtste en kwartfinale werden gewonnen strandde de JO13-1 uiteindelijk in de halve finale. Daarmee behoort Quick ’20 JO13-1 bij de vier beste amateurteams van Nederland. Een prestatie waar het team en haar staf trots op mogen zijn.

De JO13-1 kijkt terug op een prachtig seizoen. Veel trainen, toernooien en oefenwedstrijden werden afgewisseld met leuke teamuitjes (samen naar de kermis, FC Twente, lasergamen, etc.) Met als hoogtepunten de kampen in Arnhem en Roosendaal. 

 

Quick ’20 JO13-1 wil iedereen bedanken die hieraan bij hebben gedragen. De fanatieke en trouwe supporters, de chauffeurs die ervoor zorgden dat we in heel het land onze wedstrijden konden spelen. Rudi, Evert, Jos en de kantinecommissie voor alle goede zorgen en de fotografen die regelmatig voor mooie plaatjes hebben gezorgd.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube