Nieuws

Afsteken vuurwerk is streng verboden

vrijdag 17 juni 2022 - Algemeen


Beste Leden, Leiders, Vrijwilligers, Begeleiders en Bezoekers aan ons sportpark,

We hebben dit jaar weer een flink aantal kampioenen mogen verwelkomen waarbij het kampioenschap van ons vlaggenschip het hoogtepunt is. Dat bij een kampioenschap de nodige festiviteiten horen, begrijpen we allemaal en wordt door het bestuur gestimuleerd.

Helaas is er bij diverse jeugd- en seniorenelftallen ook vuurwerk op en rond ons sportpark afgestoken. Dit is ten strengste verboden en wordt op geen enkele wijze geaccepteerd door onze vereniging en de gemeente Oldenzaal. Wij hebben zeer veel klachten ontvangen van onze buren, de gemeente is op bezoek geweest en vandaag ook de politie.

Jullie zullen begrijpen dat dit een zeer ongewenste situatie is die ernstig afbreuk doet aan alle goodwill die we intern en extern hebben gekweekt. De vereniging heeft hierdoor schade opgelopen en we lopen ook het risico op een forse boete. Dit is totaal onacceptabel. Als bestuur en jeugdcommissie zullen we in gesprek gaan met de betrokken elftallen.

Wij willen nogmaals benadrukken dat het afsteken van elke vorm van vuurwerk (pyrolytisch materiaal) ten strengste verboden is. Hieronder vallen ook rookbommen, rookgordijnen etc. Iedere persoon die of team dat zich ondanks dit uitdrukkelijke verbod toch schuldig maakt aan het afsteken of in het bezit hebben van vuurwerk of vergelijkbaar materiaal, zal worden geschorst en/of de toegang tot het sportpark voor bepaalde tijd zal worden ontzegd.

Wij zullen deze bepalingen opnemen in onze huisregels die zullen gelden voor elke bezoeker.

Wij vragen jullie medewerking en hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube