Nieuws

Fietstocht Black and White, mooierwottutnie!

maandag 13 juni 2022 - Algemeen


Op zondag 12 juni organiseerde Black and White na 6 jaar weer een fietstocht. Dit keer was er niet gekozen voor een tocht met fops, foto’s of wedstrijdelement, maar voor een route van ongeveer 45 kilometer via knooppunten. Doel was er samen een mooie dag van te maken en te genieten van een prachtig rondje Twente. 

 

Meedoen was gratis. Black and White was blij eindelijk weer iets te kunnen organiseren, niet alleen voor leden van Black and White, maar voor iedereen, jong en oud. In totaal vertrokken er 74 enthousiastelingen tussen 10 en 11 uur vanaf sportpark Vondersweijde.

Dat B&W er in geslaagd is er een mooie dag van te maken bleek wel uit de vele positieve reacties. “Volgend jaar doen we weer mee!” “We hebben ons super vermaakt!” “Net thuis, was SUPER veur mekaar.” En ook “mooierwottutnie” klonk bij menig praattafel na afloop van de tocht. Ook al wilde Jos Engbers graag als winnaar worden genoemd (hetgeen ook gebeurde), men was het er over eens dat er alléén maar winnaars waren.

Het fietsen via knooppunten was voor een aantal deelnemers nieuw. Een geoefend oog weet ze te vinden, maar al pratende kan er snel eentje gemist worden. Het bordje achter Erve Hulsbeek met nummer 92 werd door een aantal fietsers over het hoofd gezien. Gelukkig hebben we de foto nog 😉

Twee mooie stops (Rustpunt Zoekerveld in de buurt van Saasveld) en MacCooks (voormalig Kleinsman bij vliegveld), en een lunchpakket zorgden voor de inwendige mens. Twee consumptiemunten zorgden ervoor dat bij thuiskomst het vochtgehalte weer kon worden aangevuld.

Volgend jaar gaat Black and White voor de tweede editie. De eerste uitvoering smaakte gelijk naar meer.

 

Route: Vertrek bij Quick. Park rechtsaf en weer rechts onder tunneltje door. Gelijk na tunneltje links en gravelpad volgen (knooppunt 33). Doorfietsen tot kartingbaan. Gelijk na de kartingbaan begint de route:

33 – 92 – 37 – 77 – 38 – 80 – 87 – 83 – 85 – 86 – 90 – 55 – 93 – 98 – 49 – 99  –  22 – 21 – 80 – 95 – 30 – 32 – 33

 

Klik hier voor de foto’s

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube