Nieuws

Groot deel selectie krijgt speeltijd bij slotwedstrijd

zondag 5 juni 2022 - 1e selectie


Kersvers kampioen Quick’20 sloot het seizoen in stijl af met ruime winst op Vroomshoopse Boys. In deze wedstrijd kwam bijna de gehele selectie van Quick’20 aan spelen toe. Ten opzichte van de laatste duels was de basis op zeker zes posities gewijzigd en vanaf de 60e minuut werd in twee fases de selectie weer op “sterkte” gebracht.

 

Het was een mooie open wedstrijd en over de volle 90 minuten kreeg Vroomshoopse Boys veel goede kansen, Quick’20 kreeg er nog meer. Quick’20 haalde met die brede selectie een ruime overwinning. Dat zag er in de eerste vijf minuten niet naar uit want Vroomshoopse Boys verzuimde direct te scoren. De bal onderin de hoek werd prachtig naast het doel getikt door de keeper van O23 Jelle Huitink. Meteen daarna had Jip Kemna de kans op 0-1, ook die ging er niet in.

 

In de 15e minuut scoorde Issy Wevers de 0-1, waar hij vanuit links op de hoek van het zestienmetergebied de bal schitterend in de verste bovenhoek schoot. Over en weer waren er kansen en in de 41e minuut scoorde Issy Wevers de 0-2 nadat de bal van Jip Kemna via de benen van de keeper voor zijn voet kwam.

 

Na rust werd het in de 57e minuut 0-3 na een mooie voorzet op melkbussenhoogte van Issy Wevers die Jip Kemna alleen maar hoefde in te tikken. Twee minuten later werd het 1-3 toen Leon Dogger van Vroomshoopse Boys de toegekende penalty benutte na een overtreding binnen de zestienmeterlijnen van Ryan Snelders. Jip Kemna bepaalde de eindstand op 1-4 in de 73e minuut na een knappe actie in twee bedrijven. Hij werd zo topscorer van de 2e klasse H met 18 goals, een felicitatie meer dan waard.

Jelle Huitink had nog één goede redding en in de 89e minuut was hij kansloos toen een aanvaller van de thuisclub vrij voor het doel verscheen en zonder iemand in de goal de bal van 4 meter hoog over schoot.

 

Quick’20 bedankt voor dit mooie seizoen en volgend seizoen met nieuwe energie veel succes in de 1e klasse D..

 

Vroomshoopse Boys – Quick’20 1-4 (0-2).

  1. Issy Wevers 0-1, 41. Issy Wevers 0-2, 57. Jip Kemna 0-3, 59. Leon Dogger 1-3, 73. Jip Kemna 1-4.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube