Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 uit bij Vroomshoopse Boys

vrijdag 3 juni 2022 - 1e selectie


Quick’20 heeft afgelopen zaterdag terecht de alom verwachte titel veroverd in de 2e Klasse H Zaterdag. Door velen binnen en buiten de vereniging werd het als de grote titelfavoriet gezien. Natuurlijk heeft het theoretisch gezien op papier het beste team, zeker technisch en tactisch, het moet wel eerst op het veld in praktijk worden gebracht.

 

De eerste acht wedstrijden verliepen vloeiend qua resultaat met winst van de 1e periode en 22 punten uit 8 wedstrijden. De 2e periode eindigde Quick’20 als derde met 18 uit 9 en nu in de 3e periode heeft het er 19 uit 8. Quick’20 heeft uit 25 duels liefst 59 punten gehaald met 85 treffers voor en 24 tegen. De nummer 2 heeft er 61 voor en 35 tegen. Thuis bleef het ongeslagen met 35 punten uit 13, een prestatie van formaat.

 

Quick’20 is het hele seizoen de beste gebleken en al ging een voorsprong van 10 punten verloren en leek een deel van de aanhang te vrezen of het kampioenschap wel zou worden behaald, uiteindelijk kwam alles goed.  De voorsprong slonk tot twee punten na het verlies uit bij PH. Een week later was de voorsprong al weer zes punten na winst thuis tegen WVF en een gelijkspel tegen ZAC thuis en tweemaal verlies van nummer 2 Hulzense Boys.

 

Tegen Be Quick’28 werd op 28 mei 2022 de titel veroverd met een monsterzege thuis van 11-1. Het kampioenschap werd op grootse wijze gevierd en komend seizoen speelt Quick’20 in de 1e Klasse D. Met nog één wedstrijd te gaan staat kampioen Quick’20 gewoon weer ruim bovenaan met negen punten voor op nummer 2.

 

Tegenstander Vroomshoopse Boys wil uiteraard morgen goed voor de dag komen tegen de kersverse kampioen. Thuis won Quick’20 met 3-2 op 2 oktober 2021 en dat ging moeizaam. Vroomshoopse Boys staat negende op de ranglijst met 33 punten uit 25. Het strijdt eigenlijk nergens meer voor, hooguit voor de eer.  Quick’20 wil het seizoen zeker op waardige wijze afsluiten met winst in Vroomshoop.

 

De wedstrijd Vroomshoopse Boys – Quick’20 wordt op zaterdag 4 juni om 14.30 gespeeld op Sportpark De Uithoek, Flierdijk 5A te Vroomshoop.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube