Nieuws

JO17-1 bekroont top seizoen met dubbele promotie

vrijdag 3 juni 2022 - Jeugd


JO17-1 is dinsdag voor de tweede keer dit voetbalseizoen gepromoveerd. Het talentvolle team werd voor de winterstop tweede in in de 6e divisie. Dinsdag werd de competitie in de 5e divisie afgesloten met een verdiende eerste plaats.

 

De belangen in Oldenzaal waren dinsdag groot. Bij winst zou de thuisploeg het kampioenschap veroveren. Bij een gelijkspel of minder zou de titel naar LAC Frisia gaan. Zover kwam het gelukkig niet. De Oldenzaalse machine draaide vanaf minuut 1 op volle toeren; na 2 minuten stond het 1-0, binnen 5 minuten 2-0 en nog binnen het kwartier stond het al 3-0. De kansen werden aaneengeregen; dit resulteerde in een 7-0 ruststand. In een ware voetbalshow werd het in grote getale aanwezige publiek vermaakt. Na rust werd de voet iets van het gaspedaal gehaald; na 3 fraaie goals werd vlak voor tijd de eindstand op 11-0 bepaald.

 

Al met al een prachtig seizoen waarin (bijna) alle vooraf gestelde doelen zijn behaald. JO17-1 zat reeds in de kwartfinale van de beker; Corona gooide echter roet in het eten. Na afloop werd er nog tot in de late uurtjes feest gevierd in de kantine met alle ouders en supporters.

 

De spelers willen iedereen enorm bedanken voor de steun. Een geweldig seizoen werd afgesloten met een prachtig kampioensfeest.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube