Nieuws

Fietstocht Black and White zondag 12 juni

vrijdag 3 juni 2022 - Algemeen


Op zondag 12 juni organiseert Black and White een fietstocht voor het hele gezin. Maar ook voor vrienden en vriendinnen, voor oma’s en opa’s, voor kinderen en kleinkinderen. Een fietstocht voor iedereen dus!

 

Er is een prachtige route van 43 kilometer via knooppunten uitgezet. Begin- en eindpunt is de kantine van Quick ’20. Naast een prachtige route zal Black and White ook zorgdragen voor de inwendige mens. Als je veel energie verbruikt, moet je immers ook zorgen voor voldoende aanvulling.

Meedoen is gratis. Aanmelden kan tot en met woensdag 8 juni via info@svblackandwhite.nl of bij de bestuursleden van Black and White. Er kan gestart worden tussen 10.00 en 11.00 uur. Er is absoluut geen wedstrijdelement bij de fietstocht. Bedoeling is er “een mooie dag” van te maken en te genieten van een prachtig rondje Twente.

Dinsdag “veurfiets’n” en pauzeplekken geïnspecteerd. Beide goedgekeurd, evenals de route

 

Hier en daar knooppunten nóg beter zichtbaar gemaakt

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube