Nieuws

Kampioenswedstrijd JO17-1

maandag 30 mei 2022 - Jeugd


Morgenavond speelt JO17-1 om 20.00 uur een inhaalwedstrijd tegen Be Quick ‘28 JO17-1. Deze wedstrijd is eerder op verzoek van Be Quick ‘28 uitgesteld. De overige teams in de Divisie 5 – D hebben afgelopen weekend hun laatste competitiewedstrijd gespeeld.

 

LAC Frisia 1883 JO17-1 had 1 punt voorsprong en kon daarom afgelopen weekend met een overwinning kampioen worden. Doordat LAC niet verder is gekomen dan een gelijkspel, is het verschil tussen LAC en Quick ‘20 2 punten geworden. Indien Quick ‘20 JO17-1 morgenavond daarom de inhaalwedstrijd tegen Be Quick ‘28 weet te winnen, dan is het daarmee kampioen van Divisie 5 – D en speelt het volgend seizoen 4e Divisie.

 

In de eerste helft van dit seizoen wist Quick O17-1 ook al vanuit de 6e divisie naar de 5e divisie te promoveren. De spelers hopen dat er morgenavond veel publiek bij de kampioenswedstrijd komt kijken en doet daarom via deze weg graag een oproep om morgenavond te komen kijken.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube