Nieuws

Borussia Dortmund wint Internationale U11 toernooi Quick ’20

maandag 30 mei 2022 - Algemeen


Borussia Dortmund is winnaar geworden van de 9de editie van het Internationale U11 toernooi. In de kwartfinale versloegen ze de verrassende kwartfinalist Legia Warschau waarna ze in de halve finale in een zeer spannende wedstrijd na penalties wonnen van RSC Anderlecht.

 

In de finale was het Deense Brondby na zware wedstrijden tegen FC Koln en KRC Genk met 3-1 niet opgewassen tegen de krachten uit Dortmund. Dortmund beschikte ook nog eens over een topkeeper Jayden Kusi die ook tot keeper van het toernooi werd uitgeroepen. Tot speler van het toernooi werd Cresus Kana (nr 11) van RSC Anderlecht uitgeroepen.

 

 

Uitslagen
1. Borussia Dortmund
2. Brondby IF
3. RSC Anderlecht
4. KRC Genk

 

Beste speler: Cresus Kana – Anderlecht
Beste Keeper: Jayden Kusi – Borussia Dortmund
Fairplaycup: KAA Gent

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube