Nieuws

Quick’20 KAMPIOEN met Monsterzege

zondag 29 mei 2022 - 1e selectie


Zevenhonderd toeschouwers waren getuige van een wervelende voetbalshow op sportpark Vondersweijde van Quick’20. Met een 3-0 voorsprong verkocht Black and White nog lootjes! Het totaal ontketende Quick’20 slachtte nummer drie Be Quick’28 af met liefst 11-1, veruit de grootste overwinning van het seizoen en zover de herinneringen gaan van de verslaggever ook de grootste ooit in de clubgeschiedenis en ook historisch, de eerste drie goals vielen in 4 minuten.

 

Ook vermeldenswaard vijf doelpunten uit assists van Jip Kemna, die er zelf ook twee maakte, Frank Eulderink maakte er drie en gaf twee assists.

 

Wat een prachtige middag, waarin de ene goal nog mooier was dan de  andere. Quick’20 had een bliksemstart van de eerste tot de vijfde minuut na het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter. Jip Kemna maakte de 1-0 en even later scoorde Lennart Jansink de 2-0 uit de rebound na een schot van Jip Kemna dat de keeper niet klemvast kreeg. Ryan Snelders benutte de daarna toegekende strafschop feilloos 3-0. Toen kreeg Be Quick’28 een goede kans op de 3-1.

 

Nog voor rust werd de voorsprong uitgebouwd tot 7-0, via Frank Eulderink 4-0, Jip Kemna 5-0 na een combinatie over 3 schijven, Frank maakte de 6-0, waarbij hij meerdere tegenspelers omspeelde en hij zorgde ook voor de 7-0 ruststand.

 

Be Quick’28 was machteloos gisteren en had gewoon de pech dat Quick’20 bijna alle kansen verzilverde in goud, wat dit seizoen nog niet eerder voorkwam. Na rust was het na wat kleine kansen even wachten op meer goals van de thuisclub. Lennart Jansink scoorde een juweel van een doelpunt met een keihard schot van 20 meter in de rechterbovenhoek, 8-0. Invaller Issy Wevers maakte de 9-0 uit een voorzet van Jip en Issy deed dat door achter het standbeen langs de bal in de verste hoek te schieten.

Issy speelde in de 71e minuut de bal diep op Tim Zwienenberg, die vrijstaand de bal droog langs de keeper schoof naar 10-0. Nu gaf het scorebord de 10 niet aan  want dat levert de techniek nog niet. Be Quick’28 probeerde te voetballen zonder voor de pot te gaan liggen en dat werd in de 85e minuut beloond met een treffer van Jarno van Essen. De slottreffer van 11-1 kwam van de voet van Issy Wevers.

 

Zo bleef Quick’20 ongeslagen thuis en werd het de zeer terechte kampioen van de 2e klasse H. Op het veld werd de kampioensschaal uitgedeeld door oud-voorzitter Johan Huysmans en barstte het feest daar los en even later ook in de kantine waar het stoplicht geregeld groen kleurde.

Wat een mooi Feest!!!

 

Wat een dag, jongens bedankt voor dit geweldige seizoen met een prachtig slot thuis op 28 mei 2022.

 

Quick’20 – Be Quick’28 11-1 (7-0).

1. Jip Kemna 1-0, 3. Lennart Jansink 2-0, 5. Ryan Snelders 3-0 (penalty), 27. Frank Eulderink 4-0, 36. Jip Kemna 5-0, 41 en 44. Frank Eulderink 6-0 en 7-0, 62. Lennart Jansink 8-0, 65. Issy Wevers 9-0, 71. Tim Zwienenberg 10-0, 85. Jarno van Essen 10-1, 87. Issy Wevers 11-1.

 

Klik hier voor de foto’s (Bert Verschoor)

Klik hier voor de foto’s (Robert Molnar)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube