Nieuws

Bomvol U11 toernooi Quick ’20 en grote verrassingen

zondag 29 mei 2022 - Algemeen


Hoe mooi is het toch om na 2 jaar zonder toernooi weer een top Internationaal U11 toernooi van en bij Quick ’20 te hebben. Heerlijk om de 28 ploegen uit 9 verschillende landen tijdens de openingsceremonie weer over de velden te zien rennen. In een prachtige ambiance met zeer veel publiek werd er op hoog niveau en met veel plezier en respect voor elkaar en voor de scheidsrechters gevoetbald.
En na dag 1 waren er een aantal zeer verrassende resultaten te melden. Titelverdediger Ajax haalde de kwartfinales niet tegen topploegen Anderlecht en Bayer Leverkusen en ook de uitschakeling van Feyenoord was bijzonder te noemen. De kwartfinales die morgen om 10:10 plaatsvinden zijn: Anderlecht – AZ, Fc Koln – Brondby IF, Legia Warschau – Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen – KRC Genk. Bizonder ook de prestatie van ons eigen Quick ’20 die op fraaie wijze 3 overwinningen pakte en daarmee 4de in de poule werd en morgenvroeg om 09:30 mag strijden tegen Feyenoord om de plaatsen 9 tm 16. Voor alle uitslagen van vandaag check https://www.e-toernooi.nl/wedstrijden/2022
Kortom morgenvroeg 09:30 starten de wedstrijden weer met uiteindelijk de finale om 14:15 op het hoofdveld bij Quick ’20.
Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube